400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to 109.203.124.146's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/ws4.txt (port 80)

Neuer Beitrag

Einladungskarten Kommunion: Einladungskarten kommunion und bekommen inspiration um eine gute einladung design zu schaffen 20
Datum: May 2nd, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Kommunion

Haben Sie jemals daran gedacht, ihre eigenen Einladungen Designs, einzigartig und wie keine anderen? Wunschen Sie Inspiration, um Ihr zu schaffen Einladungskarte Einladung? Durch einladungskarten komm…

Einladungskarten 50 Geburtstag: Einladungskarten 50 geburtstag und bekommen inspiration um eine gute einladung design zu schaffen 19
Datum: May 2nd, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten 50 Geburtstag

Brauchen Sie Inspiration, um Ihre eigenen zu machen Einladungskarte Einladung? Hier werden wir Ihnen eine Idee geben, die kein anderes, kühn und einzigartig ist, die wir gesammelt haben einladungskar…

Einladungskarten Hochzeit Vintage: Einladungskarten hochzeit vintage für eine einladungskarte deines designs 19
Datum: May 2nd, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Hochzeit Vintage

Gelangweilt mit dem Design der aktuellen Einladung? Willst du deinen eigenen Einladungsentwurf machen, unterschiedlich, mutig, einzigartig und wie kein anderer? In diesem Artikel werden wir dir von gr…

Einladungskarten 30 Geburtstag: Einladungskarten 30 geburtstag um ideen zu bekommen wie man gemutlich einladungsentwurf macht 20
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten 30 Geburtstag

Wir sind alle mit dem aktuellen Einladungsdesign vertraut. Aber hast du jemals an etwas anderes gedacht, kühn, einzigartig und wie kein anderes? Und hier mochte ich die Sammlungen von einladungskarte…

Einladungskarten Hochzeit Günstig: Einladungskarten hochzeit günstig um sie zu inspirieren wie man eine gute einladungskarte erstellt 18
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Hochzeit Günstig

Sie suchen ein einzigartiges Design fur Ihre Einladung? Hier sind einige einladungskarten hochzeit günstig Das war sehr schon Wir haben eine ganze Packung kreativ und auffallig gesammelt Einladungska…

Einladungskarten Geburtstag 50: Einladungskarten geburtstag 50 ist eine der besten ideen für sie um einen guten einladungsentwurf zu machen 18
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Geburtstag 50

Gelangweilt mit dem Design der aktuellen Einladung? Willst du deinen eigenen Einladungsentwurf machen, unterschiedlich, mutig, einzigartig und wie kein anderer? In diesem Artikel werden wir dir von gr…

Einladungskarten Einschulung: Einladungskarten einschulung und bekommen inspiration um eine gute einladung design zu schaffen 20
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Einschulung

Haben Sie jemals daran gedacht, ihre eigenen Einladungen Designs, einzigartig und wie keine anderen? Wunschen Sie Inspiration, um Ihr zu schaffen Einladungskarte Einladung? Durch einladungskarten eins…

Einladungskarte Hochzeit: Einladungskarte hochzeit ist glamouros ideen die in dein design angewendet werden können 19
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarte Hochzeit

Wir sind alle mit dem aktuellen Einladungsdesign vertraut. Aber hast du jemals an etwas anderes gedacht, kühn, einzigartig und wie kein anderes? Und hier mochte ich die Sammlungen von einladungskarte…

Einladungskarten Hochzeit Text: Einladungskarten hochzeit text um ideen zu bekommen wie man genial einladungsentwurf macht 20
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Hochzeit Text

Sie suchen ein einzigartiges Design fur Ihre Einladung? Hier sind einige einladungskarten hochzeit text Das war sehr schon Wir haben eine ganze Packung kreativ und auffallig gesammelt Einladungskarte…

Einladungskarten Kostenlos: Einladungskarten kostenlos ist tolle ideen die in dein design angewendet werden können 20
Datum: May 1st, 2017 Kategorie: Einladungskarte

Einladungskarten Kostenlos

Wir sind alle mit dem aktuellen Einladungsdesign vertraut. Aber hast du jemals an etwas anderes gedacht, kühn, einzigartig und wie kein anderes? Und hier mochte ich die Sammlungen von einladungskarte…

Page 2 of 67« 1 2 3 4 5 6 7 » Last »

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-734 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address 70-741 dumps from the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order 70-742 dumps to allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 70-743 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the reason that UDP traffic that carries 70-761 dumps voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice 70-765 dumps quality issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics 70-740 dumps can you use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router for 70-357 dumps NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up 70-774 dumps to the next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains 70-775 dumps the protocol field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C